Je begrijpt me niet…maar snap jij jezelf helemaal?

Communicatie met de ander
Communicatie is een dingetje. Je denkt dat je heel duidelijk bent maar de boodschap komt toch anders over. Luistert die ander dan zo slecht of kun jij duidelijker zijn? Iedereen heeft zo zijn eigen manier van uitleggen en we gebruiken allemaal andere woorden om hetzelfde duidelijk te maken…een dingetje dus. Er ontstaan hierdoor zo vaak misverstanden en we hebben het vaak niet eens door.
Hierdoor ontstaat verdriet, teleurstelling, frustratie en dit kan leiden tot irritatie, ruzies en soms zelfs het beëindigen van een relatie. Dit kan je partner zijn, je kind, je werkgever, je werknemer, je klant.

Wat als… Je elkaar gewoon zou begrijpen? Waardoor je leuke fijne relaties kunt hebben. Waardoor jij jouw grenzen makkelijk kunt aangeven zonder meteen als überbitch over te komen. Waardoor je je relatie met je partner, kind, werkgever, werknemer, je klant succesvol is.

 

Communicatie met jezelf
Jij kent jezelf het beste en jij weet dus wel wat goed is voor jou, toch? Klopt!
Maar hoe communiceer jij met jezelf? Zeg jij de meest handige dingen tegen jezelf en help jij jezelf ook echt? Herken je dat je soms keuzes maakt die je achteraf niet zo slim vond en je snapt er niets van maar je blijft dit maar doen? Je komt er niet uit en je blijft als het ware in dat stomme rondje lopen?

Wat als…Je de juiste keuzes zou maken waardoor je écht doet wat goed voor je is. Waardoor je dichter bij jouw doel(en) komt. Waardoor jij je daardoor sterk en prettig in je vel voelt zitten. Waardoor jij jezelf echt goed kent. En waardoor je trots in de spiegel kijkt en denkt: ‘damn ik ben lekker bezig zeg’.

 

JOUW INVESTERING

  • In het kennismakingsgesprek worden de details besproken om zo helder te krijgen wat ik voor jou kan betekenen. Het kan zomaar zijn dat we tijdens dit eerste gesprek al best de diepte ingaan. Mocht je na dit intakegesprek verder willen dan is dit gesprek de start van jouw traject waarin je mooie stappen gaat maken. Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluit niet verder te gaan dan breng ik dit gesprek niet in rekening.
  • Het is een 1 op 1 coaching traject waarbij het leren niet niet alleen vanuit kennisoverdracht komt, maar voornamelijk uit jezelf door verworven inzichten. Dus jij investeert jouw tijd hierin. 
  • Veiligheid is key; Om nieuwe vaardigheden te oefenen en eigen te maken is het van belang dat jij je veilig voelt. Hier dragen we samen zorg voor. Door een relatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect, zijn voor mij als coach eerlijkheid en openheid belangrijke basisvoorwaarden om samen te werken met jou.
  • Een goede balans in theoretische leer en ervaringsleer. Door in praktijk te brengen wat je leert worden je nieuwe inzichten beter geïnternaliseerd.
  • Via een online beeldverbinding hebben we contact met elkaar. Je hebt zodoende een webcam en een computer (pc, laptop of mobiele telefoon) nodig. Mocht een live of face-to-face moment nodig zijn dan kunnen we dat bespreken en onder de juiste omstandigheden laten plaatsvinden. 

DEEL DE INVESTERING MET JE WERKGEVER
Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Je kunt wellicht je werkgever er van overtuigen dat deze training jou helpt in je werk waardoor hij de factuur op zich wil nemen.
Betaal je zelf de opleiding? Dan kunnen de opleidingskosten vanaf 1 januari 2022 aftrekbaar zijn via het STAP-budget.

Door goed gebruik te maken van deze fiscale voordelen kost een opleiding voor jou of jouw werkgever aanzienlijk minder.

  Wat mag je verwachten?

Jouw coachvraag ontrafelen

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we jouw coachvraag ontrafelen en ontdekken we zo goed wat jouw wensen en/of vragen zijn. Wat is jouw visie voor de toekomst? Hoe zie jij de stappen voor je? Wat zijn jouw doelen, je wensen? En wat verwacht je van mij?

Jouw pad

Ieder pad is persoonlijk. Jouw wensen en doelen staan uiteraard voorop. Door de inzichten die we krijgen vanuit het assessment en de stappen die jij bereid bent te maken, bepalen we het aantal momenten waarin we dit voor elkaar gaan krijgen.

Vinger aan de pols houden

Na elke sessie evalueren we de voortgang om zo overzichtelijk te houden waar we staan. 
Ben je tevreden? Wil je nog meer of heb je een andere uitkomst voor ogen? Dan kunnen we corrigeren en doorgaan.

Chat openen
Hi, waar kan ik je mee helpen?