Coaching mogelijkheden

Je wil iets anders, iets veranderen maar het lukt je maar niet om die verandering voor elkaar te krijgen. Veranderen is ook lastig, toch? Maar dat hoeft het niet te zijn. Wanneer je vanuit jezelf, je eigen authenticiteit gaat kijken naar de mogelijkheden worden dingen zo anders.

Wordt jij al moe bij het horen van de bijna mode-term authenticiteit? Nog net niet het woord van het jaar? blehh!
Dat is heel vervelend maar het is wel waar. Het is inderdaad een term waar veel mee gegooid wordt dat geef ik toe. Maar zeg nou even eerlijk, het klopt natuurlijk wel. Je kunt namelijk alleen maar JEZELF ZIJN! Of je nou wilt of niet.

Nou, sommige mensen willen dit dus niet omdat ze denken: ‘oh de wereld verwacht een andere ik te zien’. Nou dan heeft de wereld dus pech! Want het is te vermoeiend, te energie slurpend en te moeilijk om steeds iemand anders te moeten lijken. Daarnaast is het zo machtig zonde! Want jij bent zo leuk en je bent helemaal goed zoals je bent. Vanuit die echte JIJ sta je echt helemaal in je power. dan ben je de beste versie van jezelf …….. Klinkt dat cliche? Yup zal vast maar ik kan er niks anders van maken.

Sterker nog, alleen wanneer je in je power staat kun je echt succesvol zijn in alles! Of je nou succesvol wil worden in je werk, of je succesvol wilt zijn in je relaties met anderen, of wat dan ook. De hamvraag is:
Gun jij jezelf en de wereld jouw authentieke zelf?

Herken je dit: 

  • je past je steeds aan aan je omgeving, je bent een Kameleon. 
  • je zegt eigenlijk nooit echt wat je wilt, wanneer je dat wilt en hoe je dat wilt.
  • Verleg je steeds je grenzen en doe je dus eigenlijk dingen die je dood ongelukkig maken.
  • Bij de één ben je zus en bij de ander ben je zo…vermoeiend of niet?

Dit heeft niet alleen invloed op je persoonlijke leven en je relaties met partner kids, familie en vrienden, maar ook op je werk…. Soms ga je zo ver bij jezelf vandaan dat je er wellicht fysieke klachten, of zelfs een burn-out van krijgt.

Leer hoe jij weer lekker in je vel komt te zitten en helemaal jezelf kunt zijn zodat je jezelf kunt uiten zoals jij fijn vindt. Je zult verbaasd staan wat je dit gaat opleveren.

Gun jij jezelf en de wereld jouw authentieke zelf?

met serenitymate (instagram)

Coaching Mogelijkheden

Chat openen
Hi, waar kan ik je mee helpen?