Selecteer een pagina

Your Headstart inspireert leerlingen en hun docenten door het delen van een succesvolle werkwijze gericht op communicatie, verantwoordelijkheid en planning. 

waardoor het slagingspercentage hoger wordt. 

Wil u met Your Headstart brainstormen wat voor uw bedrijfsschool verbetert kan worden of bent u geïnteresseerd in een eigen methode? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Of kies onderaan de pagina de passende training voor u.

Wilt u gemotiveerde leerlingen die zelf de verantwoording nemen voor hun opleiding?

De leerlingen komen in een bedrijfssituatie waarin veiligheid voorop staat. Van de leerlingen wordt er eigen verantwoordelijkheid, motivatie en initiatief verwacht. De ervaring van Your Headstart is dat omdat deze nieuwe studenten vanuit een schoolsituatie binnen komen is het belangrijk om het verschil tussen de vorige school en de werkomgeving en verwachtingen en werkwijze bij de bedrijfschool te verhelderen. 

Herken u dit? 

1. De mentor/docent/praktijkbegeleider hebben de verantwoordelijkheid in het begeleiden van de leerling op persoonlijk niveau

2. Didactiek mag op een hoger niveau bij mijn praktijkbegeleiders

3. Na de beginperiode verliest de leerling motivatie welke tijdens de examenperiode meestal wel weer wordt opgepakt.

4. We zoeken naar handvatten om elke leerling persoonlijk beter te begeleiden

5. We willen slimmer werken, niet harder!

Blijft u achter of doet u mee met de tendens die bedrijfsscholen oppakken?

Er is een tendens waar te nemen bij de grotere bedrijfsscholen. Zij zien in dat een aanpak op gedragsniveau hard nodig is om gemotiveerde, zelfstandige, verantwoordelijke en succesvolle leerlingen te kunnen afleveren na de opleiding. Dit wordt dan ook serieus aangepakt en is inspirerend te noemen voor andere scholen. Doet u mee?

Wij helpen u graag deze stap te zetten en zo de methode voor uw bedrijfsschool te creëren.  

 

Leert de student zijn/haar eigen communicatiestijl en die van anderen zodat zij goed kunt samenwerken met je medeleerlingen. collega’s. en docenten.

Persoonlijke effectiviteit waarin eigen verantwoording, motivatie en initiatief geleerd worden. Hierdoor is de student in staat de eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken om ze vervolgens te ontwikkelen en succesvol aan te wenden.

Een eigen methode om uniformiteit te waarborgen en uw leerlingen het beste te kunnen bieden. Klik voor voorbeelden de post-it aan.

    Chat openen
    Hi, waar kan ik je mee helpen?