Boost Jouw Focus 
3 dagen/6 dagdelen

Een diepgaand traject waar je heerlijk diep gaat graven. Geen zweverige toestanden maar wel even goed durven kijken waar sta ik nu en waar wil ik heen? Deze training helpt je om heel helder te krijgen wat je wilt en hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. 

 

ONDERWERPEN 

 • Jouw uitgangspunt
 • Wat helpt jou de juiste beslissingen te maken?
 • Mijn Waarom?
 • Wat stopt jou?
 • Wat heb jij ooit geleerd?
 • Plannen hoe doe je dat? 

RESULTATEN

 • Je weet waar het steeds mis ging
 • Je maakt nu de juiste beslissingen voor jouw doel(en)
 • Je weet waarvoor je het doet
 • Je herkent jouw struikelblokken
 • Je weet hoe je plant zodat je jouw doel(en) ook haalt 

DOELGROEP

De training is geschikt voor ondernemers, studenten, carrieretijgers. Mensen die gedreven zijn om hun doel te halen en open willen/kunnen staan voor een andere manier.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg, nietwaar?

 

WERKWIJZE

 • Maatwerk staat bij ons centraal: door een telefonisch intakegesprek inventariseren wij de opleidingsbehoefte. Op basis daarvan wordt het definitieve programma van de training bepaald.
 • Veiligheid is key; Om nieuwe vaardigheden te oefenen en eigen te maken is het van belang dat de deelnemer zich veilig voelt.
 • Een goede balans in theoretische leer en ervaringsleer. Door doen ervaar je het geleerde en wordt dit beter geïnternaliseerd.
 • Om de kwaliteit, het leereffect en het rendement van de training te kunnen garanderen hanteren wij voor de training een maximale groepsgrootte per trainer van 10 deelnemers. Al naar gelang de grootte van de groep zullen er meer trainers worden ingezet.
 • Bij een open inschrijving zorgen wij voor de benodigde faciliteiten, zoals een comfortabele ruimte, koffie, thee en lunchvoorzieningen. 

INVESTERING

Per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:
Duur: 3 dagen
Prijs:1485,- incl btw 

Subsidies en fiscale kortingen Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. U kunt wellicht uw werkgever er van overtuigen dat deze training u helpt in uw werk waardoor hij de factuur op zich wil nemen..
Betaalt u zelf de opleiding? Dan kunnen de opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Door goed gebruik te maken van deze fiscale voordelen kost een opleiding voor u of uw werkgever aanzienlijk minder.

 

Deel 1 : Jouw uitgangspunt

Hierin geven we je een mogelijke nieuwe basis voor al je keuzes en acties vanaf nu.

Deel 2 : Wat helpt jou de juiste beslissingen te maken?

Jij krijgt de tools in handen die je nodig hebt om te beslissen hoe jij in het leven wilt staan. Deze tools heb je nodig om je beslissingen mee te kunnen nemen. Maar boven alles heb je ze nodig om jouw dromen mee te kunnen waarmaken.

Deel 3 : Waarom

Waarom doe je wat je doet? En weet je hoe belangrijk het is om dat ook heel helder te hebben voor jezelf? En daarom werken we van binnen naar buiten. Dit gaat je ook weer dichter bij je doel brengen.

Deel 4 : Wat stopt jou?

Smoesjes, wie kent ze niet? De één is er nog beter in dan de ander. Sommigen komen vanuit luiheid, maar sommigen ook vanuit angst of iets wat je al jaren gelooft over jezelf. Hiermee gaan we aan de slag.

Deel 5 : Terug naar je kindertijd

Nee we gaan niet vingerverven, hinkelen of touwtje springen. We gaan je linker en rechter hersenhelft met elkaar laten communiceren en zodoende onthoud je ook beter. We gaan associaties aanmaken door middel van structuur en overzicht.

Deel 6 : Plannen hoe doe je dat?

Je DVS, HEKAS. Je gaat leren wat dat is en hoe je ermee aan de slag kunt gaan. Om zo een planning te creëren die niet faalt!

Laura Winter

Trainer

Laura  weet de theorie en de praktijk met veel bevlogenheid en humor te brengen.  Ze neemt je mee, stap voor stap, om jouw doel(en) helder te krijgen.  En bovenal om jou het gereedschap te geven dat je helpt jouw doel te behalen.

Klaar om te starten?

Schrijf je in of neem contact met ons op.
Chat openen
Hi, waar kan ik je mee helpen?