WIE BEN IK?    WAT WIL IK?    WAT KAN IK?

Dit zijn de kernvragen die bij verander coaching altijd centraal staan.

Ik ben er voor jou! Ik wordt op dit gebied een no-nonsense coach genoemd. Ik ben direct en duidelijk, niet te verwarren met onaardig.  Ik ben als het ware je beste vriend die je de waarheid vertelt dus niet met je eigen smoesjes meepraat. Dat is niet mijn definitie van een beste vriend.
Als mijn beste vrienden mij helpen dan sparen ze me niet door te sugar-coaten. Dat helpt mij namelijk helemaal niet en met mijn beste vrienden heb ik alleen eerlijke en open relaties.


DE ZOEKTOCHT NAAR JOUW CARRIÈRE START HIER!

Als jongvolwassene vond ik werken echt heel stomen ik reip wel eens als ik degene tegenkom die werken heeft uitgevonden dan heb ik nog wel een appeltje te schillen met deze persoon.  Toen door een loopbaancoach kwam ik erachter dat ik simpelweg op de verkeerde plek zat. Dit opende mijn blik en ben ik na een zoektocht samen met haar als zzp’er geworden. Ik ben trainer en coach geworden en zo kan ik mensen helpen om de beste versie van hunzelf te kunnen worden. Want daar ligt mijn passie en hier krijg ik veel energie van!

In onze sessies zullen wij opzoek gaan naar jouw passie en waar jij nu energie van krijgt. Welke uitdaging wil jij aangaan en wat past er dan het best bij jou? Wat zijn jouw kwaliteiten? Door een assesment gaan we jouw kwaliteiten naar boven halen en dit vormt de rode draad tijdens onze gesprekken.


JOUW INVESTERING

  • In het kennismakingsgesprek worden de details besproken om zo helder te krijgen wat ik voor jou kan betekenen. Het kan zomaar zijn dat we tijdens dit eerste gesprek al best de diepte ingaan. Mocht je na dit intakegesprek verder wilen dan is dit gesprek de start van jouw traject waarin je mooie stappen gaat maken. Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluiten niet verder te gaan dan breng ik dit gesprek niet in rekening.
  • Het is een 1 op 1 coachingstraject waarbij het leren niet niet alleen vanuit kennisoverdracht komt, maar voornamelijk uit jezelf door verworven inzichten. Dus jij investeert jouw tijd hierin. 
  • Veiligheid is key; Om nieuwe vaardigheden te oefenen en eigen te maken is het van belang dat jij je veilig voelt. Hier dragen we samen zorg voor. Door een relatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect, zijn eerlijkheid en openheid belangrijke basisvoorwaarden voor mij om samen te werken.
  • Een goede balans in theoretische leer en ervaringsleer. Door doen ervaar je het geleerde en wordt dit beter geïnternaliseerd.
  • Je kunt met 3 sessies al een heel eind in de juiste richting zijn en als er meer nodig is dan bepalen we dat samen.
  • Vanwege de huidige situatie zullen wij via een online beeldverbinding zullen wij contact hebben. Je hebt zodoende een webcam en een computer (pc, laptop of mobiele telefoon) nodig. Mocht een live moment nodig zijn dan kunnen we dat bespreken en onder de juiste omstandigheden laten plaatsvinden. 

INVESTERING van 3 sessies: € 149.85

Duur per sessie: 1 tot 1.5 uur
Prijs per sessie:  € 59,95 incl btw

DEEL DE INVESTERING MET JE WERKGEVER

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Je kunt wellicht je werkgever er van overtuigen dat deze training jou helpt in je werk waardoor hij de factuur op zich wil nemen.
Betaalt je zelf de opleiding? Dan kunnen de opleidingskosten vanaf 1 januari 2022 aftrekbaar zijn via het STAP-budget. Door goed gebruik te maken van deze fiscale voordelen kost een opleiding voor jou of jouw werkgever aanzienlijk minder.

  Wat mag je verwachten?

Jouw coachvraag ontrafelen

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we jouw coachvraag ontrafelen en ontdekken we zo goed wat jouw wensen en/of vragen zijn. Wat is jouw visie voor de toekomst? Hoe zie jij de stappen voor je? Wat zijn jouw doelen, je wensen? En wat verwacht je van mij?

Jouw pad

Ieder pad is persoonlijk. Jouw wensen en doelen staan uiteraard voorop. Door de inzichten die we krijgen vanuit het assesment en de stappen die jij bereid bent te maken, bepalen we het aantal momenten waarin we dit voor elkaar gaan krijgen.

Vinger aan de pols houden

Na elke sessie evalueren we de voortgang om zo overzichtelijk te houden waar we staan. 
Ben je tevreden? Wil je nog meer of heb je een andere uitkomst voor ogen? Dan kunnen we corrigeren en doorgaan.

Chat openen
Hi, waar kan ik je mee helpen?