WIE BEN IK?    WAT WIL IK?    WAT KAN IK?

Dit zijn de kernvragen die bij Verander coaching altijd centraal staan.

Dit gaat over wat jij wilt bereiken en hoe jij de beste versie van jezelf kan zijn. Dit wil je omdat je wil groeien in je baan maar hoe doe je dat. Dit wil je omdat je een sterk voorbeeld voor je kind wil zijn? Wat geef je aan je kind door? Dit wil je…, ja waarom wil je dit? Ik hoor het heel graag wat je zou willen.
Ik ben er voor jou! Ik wordt op dit gebied een no-nonsense coach genoemd. Ik ben direct en duidelijk, niet te verwarren met onaardig.  Ik ben als het ware je beste vriend die je de waarheid vertelt dus niet met je eigen smoesjes meepraat. Dat is niet mijn definitie van een beste vriend.
Als mijn beste vrienden mij helpen dan sparen ze me niet door te sugar-coaten. Dat helpt mij namelijk helemaal niet en met mijn beste vrienden heb ik alleen eerlijke en open relaties.


ALS JE DOET WAT JE DEED, KRIJG JE WAT JE KREEG

Persoonlijke groei is een belangrijk onderdeel als je een ander resultaat wenst dan je nu krijgt. Dan zal je iets nieuws moeten gaan doen, leren en ervaren.
Hierdoor creëer je helderheid en richting om zo jouw doelen duidelijk te krijgen.
Misschien doe je nu wel wat er van je verwacht wordt maar is dit niet wat je eigenlijk wilt. Dit kan bijzonder frustrerend zijn. Je wil graag iets anders maar je weet niet hoe.  Of je doet juist zo verschrikkelijk hard je best maar de boodschap die jij uitzend komt maar niet aan. Neem je leven weer in eigen hand! Zit je achter het stuur of laat je je rijden?
Een ander onderdeel is authentieke keuzes maken. Dit kun je pas wanneer je je bewust bent van je emoties en je hier niet door laten limiteren. Je kiest negatieve emoties niet omdat je dat nou zo leuk vind, toch? Wanneer je leert hoe keuzes maken bij jou werkt, kun je dit anders gaan doen vanuit je kracht ook bij veranderingen.

Kortom je kunt gaan genieten van een succesvol(ler) en gelukkig(er) leven. Vervang onzekerheid, angst en stress voor zelfvertrouwen, vrijheid en liefde


JOUW INVESTERING

  • In het kennismakingsgesprek worden de details besproken om zo helder te krijgen wat ik voor jou kan betekenen. Het kan zomaar zijn dat we tijdens dit eerste gesprek al best de diepte ingaan. Mocht je na dit intakegesprek verder wilen dan is dit gesprek de start van jouw traject waarin je mooie stappen gaat maken. Wanneer je na het kennismakingsgesprek besluiten niet verder te gaan dan breng ik dit gesprek niet in rekening.
  • Het is een 1 op 1 coachingstraject waarbij het leren niet niet alleen vanuit kennisoverdracht komt, maar voornamelijk uit jezelf door verworven inzichten. Dus jij investeert jouw tijd hierin. 
  • Veiligheid is key; Om nieuwe vaardigheden te oefenen en eigen te maken is het van belang dat jij je veilig voelt. Hier dragen we samen zorg voor. Door een relatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect, zijn eerlijkheid en openheid belangrijke basisvoorwaarden voor mij om samen te werken.
  • Een goede balans in theoretische leer en ervaringsleer. Door doen ervaar je het geleerde en wordt dit beter geïnternaliseerd.
  • Je kunt met 3 sessies al een heel eind in de juiste richting zijn en als er meer nodig is dan bepalen we dat samen.
  • Vanwege de huidige situatie zullen wij via een online beeldverbinding zullen wij contact hebben. Je hebt zodoende een webcam en een computer (pc, laptop of mobiele telefoon) nodig. Mocht een live moment nodig zijn dan kunnen we dat bespreken en onder de juiste omstandigheden laten plaatsvinden. 

 

DEEL DE INVESTERING MET JE WERKGEVER
Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Je kunt wellicht je werkgever er van overtuigen dat deze training jou helpt in je werk waardoor hij de factuur op zich wil nemen.
Betaalt je zelf de opleiding? Dan kunnen de opleidingskosten vanaf 1 januari 2022 aftrekbaar zijn via het STAP-budget. Door goed gebruik te maken van deze fiscale voordelen kost een opleiding voor jou of jouw werkgever aanzienlijk minder.

  Wat mag je verwachten?

Jouw coachvraag ontrafelen

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we jouw coachvraag ontrafelen en ontdekken we zo goed wat jouw wensen en/of vragen zijn. Wat is jouw visie voor de toekomst? Hoe zie jij de stappen voor je? Wat zijn jouw doelen, je wensen? En wat verwacht je van mij?

Jouw pad

Ieder pad is persoonlijk. Jouw wensen en doelen staan uiteraard voorop. Door de inzichten die we krijgen vanuit het assesment en de stappen die jij bereid bent te maken, bepalen we het aantal momenten waarin we dit voor elkaar gaan krijgen.

Vinger aan de pols houden

Na elke sessie evalueren we de voortgang om zo overzichtelijk te houden waar we staan. 
Ben je tevreden? Wil je nog meer of heb je een andere uitkomst voor ogen? Dan kunnen we corrigeren en doorgaan.

Chat openen
Hi, waar kan ik je mee helpen?